Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Szymon Kapuściński Ula Karwan Sylwia K sgrzegorz M K Pakosz Monika (2988 niezalogowanych)
1 Post

(MaW)
Wiking
Dzieki Gama28. Masz ciekawe i rzeczowe wpisy. Szkoda ze wiecej osob nie bierze udzialu w dyskusji ...ale moze jeszcze sie rozkreci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
MaW napisał:
Hej Sethur!To lubie-krotko i na temat.
Nie jest to jednak zdanie mieszkających tu Polaków tylko ocena jednego z forumowiczów.Oczywiście bez urazy.

Tak rozwinawszy... do Polonusa, kiedy jeszcze istnial mialem dwie minuty na piechote... i poza Karmi, Majonezem Kieleckim, Kasztankami i od czasu do czasu wedlina (bo trafiala sie niezbyt zjadliwa.. nic tam nie kupowalem..
Wydaje mi sie, ze czesc z nas przywykla do skandynawskiego jedzenia.. Poza tym dosc blisko do Szwecji, gdzie w jednym miejscu mozna sie zaopatrzyc w dobre fajki/cygara, dobry alkohol.. i przy okazji calkiem obszerny asortyment polskiego zarcia w przystepnych cenach....

Podzielam zdanie Lærer'a.. bar szybkiej obslugi z polskimi przekaskami.. to jest to

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MaW)
Wiking
Pewnie racja...Takie placki ziemniaczane na przylkad. Proste a jakie smaczne...Ale ten sklep mimo wszystko mnie nurtuje i myślę że wcześniej czy później coś z tym pomysłem zrobię.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Marek A.
(seno)
Nowicjusz
Odgrzewam temat
Ale troche go zmodyfikuje.
Czy ktos z Was kupowal moze spozywke z polskich sklepow internetowych?
Macie jakies doswiadczenia w tej materii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Polonus w oslo już dawno nie funkcjonuje, na Storgata jest sklep z polskimi artykułami i wędliną, ja osobiście to wolę sie do Szwecji wybrać na zakupy ,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów

(Coturobie)
Stały Bywalec
kupowalam internetowo z eszop u .Niestety nie spodobalo mi sie,ze coraz to wiecej placilam za przywoz. to po pierwsze. ostatnim razem poinformaowano mnie,ze artykuly byly oclone i musze doplacic ....zatem......powiedzialm....dziekuje.....coraz czesciej slyszalam taka sama odpowiedz.

jezdze nieraz na Rygge k Lotniska. Bardzo mily pan sprzedaje polskie artykuly.
przynajmiej nieraz kupie to na co mam ochote i......kupie nawet z wlasnej roboty pyyyyyyszen paczki i buleczki.

Wada to odleglosc. Ale jak ktos mieszka daleko to chyba cos organizuja czy co....musicie poszperac i izadwonic. jest strona internetowa.

sklep nazywa sie BAZA. Rygge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Marek A.
(seno)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów

(pluto20)
Stały Bywalec
Sa polskie slodycze moze w tym sklepie na Storgate?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Marek A.
(seno)
Nowicjusz
robertoslo2 napisał:
Polonus w oslo już dawno nie funkcjonuje, na Storgata jest sklep z polskimi artykułami i wędliną, ja osobiście to wolę sie do Szwecji wybrać na zakupy ,

Dobry pomysl. Tez tak czesto robie...
A jakbys przy okazji zakupow w Szwecji mial w dodatku mozliwosc odebrac n.p. wczesniej zamowiona w Poskim sklepie internetowym paczke to byla by to ciekawa opcja?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok