Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Potrzebne rzeczy do remontu w domu - Norwegia

Czytali temat:
(916 niezalogowanych)
21 Postów
Maciej Sz
(xhernx)
Wiking
Witam.
Jako, że znakomita większość z nas pracuję w budowlance chciałbym poprosić o pomoc w skompletowaniu mebli i sprzętu kuchennego w wynajmowanym domu.
Interesuje mnie wszystko łącznie z materiałami budowlanymi(farby, szpachle)bo dom jest prawie że pusty ale głównie kuchni więc jak macie jakąś gotową po demontażu proszę o kontakt.
Jeśli macie jakieś ciekawe rzeczy proszę o wysłanie zdjęcia i ceny na mojego maila:
xhernx@wp.pl

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
finn.no > torget....
albo cos kup za grosze albo za darmo gis bort...

albo kup za grosze na loppemarkecie...

kolejny *****...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no farbe i szpachle to raczej w sklepie ale jak wynajmuje to powinien mu wlasciciel pomalowac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(menuone)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
xhernx napisał:
Witam.
Jako, że znakomita większość z nas pracuję w budowlance chciałbym poprosić o pomoc w skompletowaniu mebli i sprzętu kuchennego w wynajmowanym domu.
Interesuje mnie wszystko łącznie z materiałami budowlanymi(farby, szpachle)bo dom jest prawie że pusty ale głównie kuchni więc jak macie jakąś gotową po demontażu proszę o kontakt.
Jeśli macie jakieś ciekawe rzeczy proszę o wysłanie zdjęcia i ceny na mojego maila:
xhernx@wp.pl

Jeżeli nie będziesz miał rachunków na materiały , to możesz mieć Kłopoty i być posądzonym o KRADZIEŻ ...!!! .
---
Sprzęt agd , też nie można brać Legalnie z "WYSTAWEK" ... !
Tak jak doradzano wyżej ... Lepiej kupić za grosze i Mieć św. Spokój !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(lukas26)
Wiking
jakmozna miec rachunek na stare zeczy z wystawek kto ci to udowodni robicie jajca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
czytac nie umiesz
xhernx napisał:
Witam.
xhernx@wp.pl

Jeżeli nie będziesz miał rachunków na materiały , to możesz mieć Kłopoty i być posądzonym o KRADZIEŻ ...!!! .

MATERIALOW budowlanych nie sprzedaja na lopedach
a wystawek tu nie ma to nie Niemcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Maciej Sz
(xhernx)
Wiking
Dzięki Panowie za pomoc i dobre rady.
P.s. dobra fota
Zgłoś wpis