Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

szukam pracy w Norwegii, Oslo? - Norwegia

Czytali temat:
(724 niezalogowanych)
11 Postów
Cezary Wiśniewski
(jestgitone)
Wiking
Szukam pracy 1 Dzień temu Oklaski: 0
Witam,
szukam pracy w Norwegii... kilka lat temu pracowałem w Stavanger w firmie budowlanej u b. nieuczciwego pracodawcy...
a co z tym idzie, pozostały niemiłe wspomnienia: wypłaty w ratach, siedzenie w wynajętym mieszkaniu i czekanie tygodniami na kolejną pracę... itd, więc trzeba było wracać!!!
po powrocie do Polski otworzyłem własna działalność, lecz po 2 latach pracy jednoosobowej firmy... pracy z polecenia, nabraniu doświadczenia w branży budowlanej, zdecydowałem się ponownie spróbować!!!
jeśli mam być szczery to niestety nie udało mi się w Polsce a to z powodu: kredyt hipoteczny spłacany we frankach nie pozwolił mi na odłożenie złotówek by "rozkręcić" firmę, trójka małych "berbeci" w domu... żonka zarabiała na życie (opłaty, przedszkole, jedzenie) a ja na cho...lerne raty w ciągle "rosnących" frankach...
Piszę o kłopotach ale kto ich nie ma?
Proszę więc o pomoc w znalezieniu pracy, która pozwoli NAM na godne życie i szybszą spłątę kredytu... (by dzieciaczki miały lepszy start, hmmmm?
Mogę przysłać zdjęcia z prac które wykonałem (jest tego troszkę więc mailem będzie trudno) ale?
firma to: CEZAR TEAM
dlaczego "team", skoro firma jednoosobowa?
ano dlatego, że wykonując prace u klienta musimy z nim tworzyć "team", by praca była wykonana super dobrze, aby dawała nam satysfakcję... pozostawimy po sobie "dzieło" które klient będzie zachwalał, polecał i które zostanie na lata...
biadolenie, morałki ale muszę Wam powiedzieć że mnie to kręci... no może czasami jest dół, ale?
z wszystkimi klientami nadal utrzymuję kontakty, gwarancja PEWNA
Dziękuję za przeczytanie tak długiej "pisaniny"
Proszę jeszcze raz o pomoc w znalezieniu dobrej, uczciwej i legalnej pracy!!!
POZDRAWIAM, Czarek
tel. +48 781 187 407
e.mail: jestgitone@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Krzysztof Kielpinski
(krzysiek1979k)
Wiking
Lizzi jak nie potrafisz chlopakowi pomóc to nie udzielaj się na tym forum bo takim postem wiele nie wnosisz do sprawy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krzysiek1979k napisał:
Lizzi jak nie potrafisz chlopakowi pomóc to nie udzielaj się na tym forum bo takim postem wiele nie wnosisz do sprawy...
I co .. .lżej , jest tobie na duszy...!? .
---
..."Lizzi"... właśnie pomaga ...temu gościowi ...
Uświadamiając mu iż jego TRZY posty , są nieudolnie stworzone , na dodatek POWIELONE ...
---
...CZYSTY... FORUMOWY...TROLLING... !!! .
---
W taki sposób nie znajdzie zrozumienia na forum ...
---
A u Pani Eli na Jej Forum , miałby czasowego Bana ... za zaśmiecanie Forum ...
---
Łatwiej założyć jeden temat i nawet codziennie podbijać zwykłym uśmieszkiem ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Cezary Wiśniewski
(jestgitone)
Wiking
dzięki maniak... "mistrzu" forum
nie zaśmiecam tylko pytam... zaśmiecasz chyba najwięcej ty... odpisujesz wszystkim i to same bzdury, samolubne śpiewki... a i żenujące są twoje odpowiedzi... niejedna osoba pewnie to o tobie pisze... hmmm?
..........................
jeżeli osoby nie są zainteresowane pomocą bądź też jakimkolwiek odzewem... to raczej przeczytają i to wszystko...
daj sobie spokój na jakiś czas i może wtedy forum będzie "czyściejsze"
...ja już zrozumiałem że "Polak, Polakowi, wilkiem"

"mistrzuuuuuu, maniakuuuuuuuu"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jestgitone napisał:nie zaśmiecam tylko pytam...

Toś się wysilił...Uuuuuuułomny ...
---
POLAK SAM SOBIE JEST WILKIEM , jak jest tak mądry jak... CEP... i nie trzeba nikogo innego , by go jeszcze więcej pognębiać ...
---
Popisz sobie jeszcze ... wszak nic innego tobie nie pozostało ...
---
Ja robię co lubię ... z czystych nudów ...i leję sobie z takich MUNDRYCH ...jak ty ... .
---
A ty się ślinisz i grzdyl mało ci nie wyskoczy ...
---
To jest FORUM OGÓLNE ...i każdy może pisać co uważa o ile nie powiela w kilku tematach tego samego postu ...
---
A jak chcesz zamieścić ogłoszenie ...iż szukasz pracy i nie mieć żadnych komentów ...to umieść je w
...>DZIAŁ OGŁOSZEŃ<... zakładka ....>SZUKAM PRACY< ...
---
I po ptokach ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Cezary Wiśniewski
(jestgitone)
Wiking
.... nie komentuję...
mam nadzieję że po wizycie u dobrego lekarza?
...pozostanie tylko... "cisza w eterze"
powodzenia w obrażaniu innych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Adam Mikulski
(xlukim)
Wiking
gabriel napisał:
jestgitone napisał:nie zaśmiecam tylko pytam...

Toś się wysilił...Uuuuuuułomny ...
---
POLAK SAM SOBIE JEST WILKIEM , jak jest tak mądry jak... CEP... i nie trzeba nikogo innego , by go jeszcze więcej pognębiać ...
---
Popisz sobie jeszcze ... wszak nic innego tobie nie pozostało ...
---
Ja robię co lubię ... z czystych nudów ...i leję sobie z takich MUNDRYCH ...jak ty ... .
---
A ty się ślinisz i grzdyl mało ci nie wyskoczy ...
---
To jest FORUM OGÓLNE ...i każdy może pisać co uważa o ile nie powiela w kilku tematach tego samego postu ...
---
A jak chcesz zamieścić ogłoszenie ...iż szukasz pracy i nie mieć żadnych komentów ...to umieść je w
...>DZIAŁ OGŁOSZEŃ<... zakładka ....>SZUKAM PRACY< ...

Widze,ze tu tez jestes !!!ha ha ha
---
I po ptokach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Adam Mikulski
(xlukim)
Wiking
Oszolom...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
stwierdzam tylko tyle ze krzysiek mial racje a maniak moglby sie czasami po prostu zatkac bo jest to juz nudne... ;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok