1 NOK
Mówię na te bułki „grahamki”, choć tak naprawdę używam do nich różnego rodzaju mąki. Grahamki piecze się bardzo łatwo, zachowują świeżość przez 2-3 dni, a smakują rewelacyjnie! Zobacz więcej
Przekąska, która świetnie sprawdza się na spotkaniach z przyjaciółmi. Zwykle podaje się ją na małych grzankach lub kanapeczkach bankietowych, które w Norwegii łatwo można dostać w sklepach. Zobacz więcej
Kiedy za oknem silny mróz, warto przygotować w kuchni coś rozgrzewającego. Dobrą propozycją jest aromatyczna zupa z soczewicy z dodatkiem pomidorów, imbiru, kurkumy i ziół. Zobacz więcej
Kto z nas choć raz nie miał ochoty na hamburgera? Jednak jeśli już jeść fast-food, to domowej roboty. Dziś przepis na bułki do hamburgerów. Zobacz więcej
Jeżeli przed świętami brakuje Wam czasu na pieczenie ciast, a chcielibyście poczuć w powietrzu zapach piernika, spróbujcie przepisu na pyszne, piernikowe ciasteczka, których przygotowanie zajmie dosłownie chwilę. Zobacz więcej
Wielu z nas nie wyobraża sobie świąt bez sernika. Dziś publikujemy sprawdzony przepis na to pyszne ciasto. Zobacz więcej
Czym najlepiej rozgrzać się w zimny grudniowy dzień? Warto spróbować doprawionego owocami i przyprawami ciepłego, aromatycznego wina. Zobacz więcej
Wspólne gotowanie sprzyja tworzeniu świątecznej atmosfery. Dlatego dzisiaj prezentujemy wypiek, w którego przygotowanie może zaangażować się cała rodzina. Zobacz więcej
Zbliża się adwent i w niektórych kuchniach roznosi już zapach bożonarodzeniowych wypieków. Przed nadejściem świąt warto wypróbować również nowe przepisy, na przykład ten na pyszne kawowe serniczki. Zobacz więcej
Ciasto, które śmiało można nazwać „kefirowym brownie”. Smaczne i niezwykle proste. Zobacz więcej