1 NOK
Tym razem w naszej kuchni odrobina francuskich akcentów. Dziś pokażemy Wam, jak przygotować brioszki – ciasto drożdżowe w kształcie bułeczek. Zobacz więcej
Ciastka à la jajka sadzone, domowy twaróg, aromatyczna babka ajerkoniakowa. Wszystkie te pyszności możemy przygotować również w Norwegii, jeżeli właśnie tutaj spędzamy nadchodzące święta wielkanocne. Zobacz więcej
Dziś prezentujemy przepis na ciasto, do którego potrzebujemy tylko trzech składników. Sernik jest prosty, szybki i niezwykle smaczny. Przypadnie do gustu każdemu, kto lubi lekkie, puszyste i piankowe wypieki! Zobacz więcej
Jak w Norwegii przygotować to typowe wielkanocne danie? Prezentujemy prosty przepis na własny zakwas i aromatyczną zupę. Zobacz więcej
DziÅ przepis na drożdżówkÄ ze sÅodkÄ kruszonkÄ . Zapach Åwieżego ciasta w kilka minut zgromadzi przy stole wszystkich Åasuchów! Zobacz więcej
Dzisiaj propozycja na danie, które możemy zjeść zarówno na podwieczorek, jak i przygotować je na lekki obiad – sałatka z komosą ryżową to pyszna i sycąca przekąska. Zobacz więcej
Ta tradycyjna potrawa to jedno z najpopularniejszych polskich dań – mowa o gołąbkach. Warto je przyrządzić także dla Norwegów, którym z pewnością zasmakuje polska kuchnia! Zobacz więcej
W niedzielę Norwegowie będą obchodzić dwa święta – Walentynki i Dzień Matki. Może z tej okazji warto obdarować ukochaną osobę pysznym, słodkim i własnoręcznie zrobionym wypiekiem? Zobacz więcej
Delikatny krem, pyszne drożdżowe ciasto i owoce. Prezentujemy łatwy przepis na weekendowe słodkości, czyli bułeczki ze śmietaną. Zobacz więcej
Lany chrust to alternatywa dla pączków i faworków. Dziś przedstawiamy przepis, który idealnie nadaje się na Tłusty Czwartek. Zobacz więcej