Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

17146 Postów

(jasta102)
Maniak
biedronka11560 napisał:
Witam
Ja zawsze przewożę mięso w bagażu podręcznym i nigdy problemu z tym nie miałam, więc bez obaw.

Pozdrawiam

jak mało czosnku, to co się ludzie mają awanturować
Zgłoś wpis
Oceń wpis: 2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
valdez valdez
(valdez76)
Wiking
Możesz zabrać w bagażu podręcznym...kiełbasę,mięso w każdej postaci,sery żółte,kaszanki,salcesony,parówki,słoneczniki,pasztety,warzywa(oprócz ziemniaków,nie wolno ich do Norwegi wwozić,ze względu na choroby)..I mrożonki,ważne,zamrożony musi być,bigos,gołąbki itd. Nie możesz zabrać mimo,że akurat ten typ lubisz np ..musztardy,majonezu,chrzanu,keczupu,ogórków kiszonych,kapusty kiszonej.To są te rzeczy,które ciężko dostać na miejscu.Z serkami topionymi jest różnie,zależy na kogo trafisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok