Kurs robienia sushi

Powrót
Kurs robienia sushi

Naucz się, jak w domowym zaciszu zrobić klasyczne japońskie danie

Sushi stało się popularne na całym świecie. Jego przygotowanie wydaje się dość skomplikowane, dlatego fani azjatyckiej kuchni wybierają raczej wizytę w restauracji zamiast próby robienia go na własną rękę. Po kursie na Kulinarisk Akademi przygotowanie sushi przestanie być tajemnicą.

Podczas zajęć dowiesz się, w jaki sposób poprawnie ugotować ryż, jakich składników i akcesoriów potrzebujesz, a także w jaki sposób łączyć smaki, by stworzyć niepowtarzalne sushi.

Kurs trwa 3 godziny. Istnieje możliwość wyboru jednego z trzech terminów:

17 marca
29 maja
21 sierpnia

Szkolenie z sushi organizuje Kulinarisk Akademi - grupa szefów kuchni i entuzjastów dobrego jedzenia. Działają już 10 lat, prowadząc najróżniejsze kursy.

zdjęcie: fotolia - royalty free

Gość
Wyślij


Kategoria

Wykłady

Data

2018-08-21

Czas

13:00

Cena wstępu

1250 NOK

Lokalizacja

KA Mathallen

Oslo
Vulkan 5

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok