Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Potwierdź swoje wykształcenie w Norwegii

Reklama

Czytali temat:
Małgorzata G. radoslaw milewski sztefan anty ARQ arqw MarekH1985 (2043 niezalogowanych)
12 Posty
Konrad Gajewski
(Hvitør)
Wiking
grzes203 nie bylem sam przy zakupie, a poza tym mam umowe ktra nic o tej wadzie nie wspomina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kilex)
Wiking
sprawdź czy na umowie nie jest dopisane bil er selges som er , jak jest coś takiego to po ptakach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Tutaj bardzo dużo rzeczy odbywa się na zasadzie ustnych ustaleń, jeżeli kupiłeś od norwega to pewnie masz jakieś szanse.
Nie pozostaje Ci nic innego jak udać się do sprzedającego i pogadać, jak nic nie wskórasz to wtedy udać się do radcy prawnego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Daro Kowal
(DaroKowal)
Wiking
Kupiłem motor miały być zawory .Po przystąpienie do wymiany napędu odkręceniu pokrywy łancucha okazało się że silnik jest spawany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Daro Kowal
(DaroKowal)
Wiking
Kupiłem motor miały być zawory .Po przystąpienie do wymiany napędu odkręceniu pokrywy łancucha okazało się że silnik jest spawany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Daro Kowal
(DaroKowal)
Wiking

Zdjęcie oczekuje na akceptację

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok