Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol Pitek Zbigniew Karpinski Magda Magda mrauie orime (2100 niezalogowanych)
77 Postów
Karolina Zając
(KarolinaZajac)
Początkujący
No to ja się wypowiem co jest dla mnie ważne.
Dla mnie ważne są przystępne ceny, czystość, ładny zapach, miła obsługa oraz aktualne kobiece czasopisma. Niezwykle irytuje mnie, gdy kosmetyczka zamiast skupić się na klientce, rozmawia z kimś innym. Raz leżałam na fotelu, a kosmetyczka zamiast robić swoją pracę, plotkowała z koleżanką, opowiadając jej szczegóły o swoich problemach zdrowotnych. To było okropne i więcej tam nie wrócę.
A jeśli zastanawiasz się nad gadżetami, to uważam, ze kubeczki reklamowe mogą być fajną opcją www.pless.pl/wiadomosci/84263-jak-kubki-...macniaja-twoja-marke Jak tutaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Karolina Zając
(KarolinaZajac)
Początkujący
No to ja się wypowiem co jest dla mnie ważne.
Dla mnie ważne są przystępne ceny, czystość, ładny zapach, miła obsługa oraz aktualne kobiece czasopisma. Niezwykle irytuje mnie, gdy kosmetyczka zamiast skupić się na klientce, rozmawia z kimś innym. Raz leżałam na fotelu, a kosmetyczka zamiast robić swoją pracę, plotkowała z koleżanką, opowiadając jej szczegóły o swoich problemach zdrowotnych. To było okropne i więcej tam nie wrócę.
A jeśli zastanawiasz się nad gadżetami, to uważam, ze kubeczki reklamowe mogą być fajną opcją www.pless.pl/wiadomosci/84263-jak-kubki-...macniaja-twoja-marke Jak tutaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok