- Aktualności
- Polityka
- Polacy w Norwegii
- Praca i pieniądze
- Życie w Norwegii
- Praca w Norwegii
- Praca i prawo pracy
- På norsk
- Archiwum MN
- Rozrywka
- Biznes i gospodarka
- Sport
- Blogi
- Transport i komunikacja
- Ciekawostki
- Turystyka
- Czytelnia
- Ubezpieczenia i odszkodowania
- Edukacja
- Video
- Finanse i kredyty
- Wośp
- Firma w Norwegii
- Wybory
- Historia
- Wydarzenia
- Komunikat prasowy
- Wywiad
- Kuchnia
- Zasiłek rodzinny
- Kultura
- Zdrowie
- Nauka w Norwegii
- Świąteczne pomysły
- Podatki w Norwegii
- Artykuł sponsorowany
Popularne artykuły
Popularne profile
Zobacz więcej profili
- Najnowsze oferty pracy w Norwegii
- Lista agencji pracy w Norwegii
- CV po norwesku
- Praca w Bergen
- Praca w Stavanger
- Praca w Oslo
- Dodaj oferę pracy
Polecane oferty pracy
CIEŚLA/STOLARZ KRISTIANSAND
Norweska firma założona w 2002 roku poszukuje cieśli/stolarza z doświadczeniem na rynku norweskim. Tylko legalne umowy z wszystkimi
Sprzątanie- praca, Oslo
Firma Eiendomsdrift. AS poszukuje zaraz osoby do wpółpracy przy sprzątaniu biur na terenie Oslo- Majorstua i centrum. Jest
Monterzy rusztowań - Trondheim
Svane Bemanning AS poszukuje montera rusztowan oraz pomocnika montera rusztowan do przyuczenia.
Praca w miescie
Reklama w Norwegii
Jan81 napisał:
Witam wszystkich mam do was pytanie. Posiadam mięso z łosia. I czy ktoś z was ma jakiś dobry przepis jak je przyrządzić. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Potraktowalabym w kuchni standardowo jak dziczyczne. Poszukaj przepisow na jelenia. Odpowiednia marynata to swietosc.
Niech chociaż trochę nad ogniskiem potrzyma. Wikingowie też podsmażali (a zwłaszcza na wyprawy żeby dłużej się nie psuło)
Żeby poczuć się jak stary i rdzenny Wiking to zjedz to mięso na surowo