Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? (1 wejść) (1) Gość
Idź na dółUlubione: 0
TEMAT: Zasiłek na dzieci - 970 NOK ???
dobranocka (Użytkownik)
Wiking
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 0  
dziekuje za odpowiedz

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Anex (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 0  
Dziękuję już chyba dam sobie rade.
Pozdrawiam.

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Dida127 (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 0  
Może i trzeba być ułomnym więc teraz wiem że jestem, ja zapłaciłem 1800kr. za dwa wnioski i jeśli będzie trzeba będę korzystał z płatnej pomocy tego biura.
Bo na pomoc nie odpłatną niema co liczyć ,widzę tu na forum wszyscy wszystko wiedzą perfekcyjnie rozmawiają po norwesku mają na wszystko czas a na pytanie odpowiedzi są:

"przecież wystarczy iść do NAV wziąć wnioski,wypełnić i tyle"

Ja pracuje po 10 godzin + dojazdy do pracy niema czasu więc wole zapłacić i mam gotowe dokumenty. A nie prosić się o POMOC.....którą i tak ciężko uzyskać bo niby wszyscy wszystko wiedzą a nic nie wiedzą.

Więc po to są takie biura by osoby "Ułomne" mogły z nich korzystać.....

Pozdrawiam

Loguj się Loguj się  
Hilton (Użytkownik)
Wyjadacz
Odp.:Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 12  
Dida127 napisał:
Może i trzeba być ułomnym więc teraz wiem że jestem, ja zapłaciłem 1800kr. za dwa wnioski i jeśli będzie trzeba będę korzystał z płatnej pomocy tego biura.
Bo na pomoc nie odpłatną niema co liczyć ,widzę tu na forum wszyscy wszystko wiedzą perfekcyjnie rozmawiają po norwesku mają na wszystko czas a na pytanie odpowiedzi są:

"przecież wystarczy iść do NAV wziąć wnioski,wypełnić i tyle"

Ja pracuje po 10 godzin + dojazdy do pracy niema czasu więc wole zapłacić i mam gotowe dokumenty. A nie prosić się o POMOC.....którą i tak ciężko uzyskać bo niby wszyscy wszystko wiedzą a nic nie wiedzą.

Więc po to są takie biura by osoby "Ułomne" mogły z nich korzystać.....

Pozdrawiam

Bla bla bla...
Twoj problem to nie jest 10 godzi dziennie w pracy i nie to, czy wszyscy tu wszystko wiedza lub nie.

Twoj problem tkwi w nieznajomosci norweskiego i/lub angielskiego.
Wnioski mozna wypelnic na stronie NAV w kilku wersjach jezkowych. Mozna sobie je wydrukowac i wyslac, nie trzeba ich osobiscie zanosic.
A po drugie, z pracy mozesz dostac dzien wolnego na zalatwienie spraw urzedowych.

Po trzecie, wypelnienie jednego wniosku nie trwa dluzej niz 3 minuty, wiec tak - jestes ulomny, ze zaplaciles 900 koron za 3 minuty "roboty", ktora mogles za darmo wykonac w domu lezac na sofie
Ponadto polish connection nie bierze odpowiedzialnosci a dalsze losy twoich zasilkow na dzieci, co wiecej pobieraja oni oplate za kazdy telefon do nich od ciebie i vice versa, a takze za kady list, ktory im w zwiazku z ta sprawa przyniesiesz.

Dobrze ci ktos napisal, ze wystarczy wypelnic wnioski i tyle, a jesli nie umiesz, to trzeba zapytac, czy tos by ci mogl ewentualnie pomoc, bo nikt na forum nie jest jasnowidzem.
Pozdrawiam

Loguj się Loguj się  
Kalba (Użytkownik)
Wyjadacz
Prawda. We wtorek wypelnialam papiery w NAV z dwumiesiecznym bobasem na rekach. Zajelo mi to 2 minutki...

Loguj się Loguj się  
marianek73 (Użytkownik)
Maniak
Odp.:Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -17  
Kalba napisał:
Prawda. We wtorek wypelnialam papiery w NAV z dwumiesiecznym bobasem na rekach. Zajelo mi to 2 minutki...

tak jak podejrzewałem > ty jestes the best!
I do tego jeszcze matka boska karmiąca

napisz koniecznie, kiedy pójdziesz do NAV z całym dobytkiem, czyt. ósemką dzieci i dwoma psami....

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Użytkownik jest online Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -103  
marianek73 napisał:
napisz koniecznie, kiedy pójdziesz do NAV z całym dobytkiem, czyt. ósemką dzieci i dwoma psami....
HASIOK ...!!! .
Przeginasz i to BARDZO...
---
Masz jakiś problem w Własnym Domu ...!!? , że wcinasz się w dział rodzinny , gdzie OBCE Matki piszą o Swoich sprawach ...!! .
---
Może tak ze swoją ..."starą"... drzyj Koty ...!!! .
A nie do Obcych kobiet się przypieprzasz ...
Wstyd ...!!!

Loguj się Loguj się  

Reklama (Gość)

Odp.:Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu  

Loguj się Loguj się  
Kalba (Użytkownik)
Wyjadacz
Marianek nie trzeba byc the best zeby wypelnic taki dokument. Nie mam osemki dzieci, ale nawet wtedy wypelnilabym ten druczek miedzy zakupami a odebraniem dzieci z przedszkola. Rozumiem ze codziennie przeczesujesz cale forum zeby gdzies sie wtracic.

Loguj się Loguj się  
Andre ved mark (Użytkownik)
Maniak
Odp.:Zasiłek na dzieci - 970 NOK ??? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 107  
gabriel napisał:
marianek73 napisał:
HASIOK ...!!! .
---
Może tak ze swoją ..."starą"... drzyj Koty ...!!! .
A nie do Obcych kobiet się przypieprzasz ...
Wstyd ...!!!

nie poznaję gabriela ....sam jedzie do tych obcych kobiet z grubej rury

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2012/02/12 10:02 przez Andre ved mark.
Idź do góry
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia

Foto dziennik