Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
...STREJK...BIERNY... i inne bzdety ...Xxxxxxx.... (1 wejść) (1) Gość
Idź na dółUlubione: 0
TEMAT: ...STREJK...BIERNY... i inne bzdety ...Xxxxxxx....
jasta102 (Użytkownik)
Maniak
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:...STREJK.../ POLITYKA KTÓRA MOŻE ZABIĆ /.... 4 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -218  
a w którą nie wierzysz?

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
koalski (Gość)
Stały Bywalec
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:...STREJK.../ POLITYKA KTÓRA MOŻE ZABIĆ /.... 4 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 2  
jasta102 napisał:
a w którą nie wierzysz?

...w każdym razie mnie tam nie było...

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Użytkownik jest online Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:...STREJK.../ POLITYKA KTÓRA MOŻE ZABIĆ /.... 4 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -103  
wczoraj, 21:29
KK / newsweek.pl, PAP

Polakom trudno uwierzyć, że prokurator Mikołaj Przybył, który postrzelił się w policzek w przerwie konferencji prasowej, naprawdę chciał popełnić samobójstwo – pokazał sondaż Grupy IQS dla "Newsweeka".

Wyniki sondażu skomentował dr Rafał Wiśniewski, socjolog z Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego: "Ludziom nie mieści się w głowach, że pułkownik, który – wedle doniesień mediów – jest stałym bywalcem strzelnicy, do tego stopnia nie potrafi posługiwać się bronią" - stwierdził.

Socjolog podkreśla, że właśnie dlatego prawie połowa respondentów uważa, że to było celowe samookaleczenie. A co trzeci nie potrafił wyrobić sobie w tej sprawie jednoznacznej opinii.

I co by tu jeszcze wysmolić ...na ten temat .
Poczekamy ...zobaczymy , jakie będą wyniki z wariatkowa ...
..

Loguj się Loguj się  

Reklama (Gość)

Odp.:...STREJK.../ POLITYKA KTÓRA MOŻE ZABIĆ /.... 4 Miesięcy, 1 Tydzień temu  

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Odp.:...STREJK.../ Polityka Która Może Zabić /.... 4 Miesięcy temu Oklaski: -103  
Płk Przybył wciąż w klinice psychiatrycznej
wczoraj, 14:22 POg/PAP
Prokurator płk Mikołaj Przybył, który 9 stycznia postrzelił się w czasie przerwy w konferencji prasowej, ciągle przebywa w 10. Wojskowym Szpitalu Klinicznym w Bydgoszczy - poinformował komendant lecznicy płk dr Krzysztof Kasprzak.
- Potwierdzam, płk Przybył ciągle przebywa w naszym szpitalu, nie jestem w stanie powiedzieć, jak długo to jeszcze potrwa. Nie jestem upoważniony przez pacjenta do udzielania bliższych informacji - powiedział płk dr Kasprzak.

Znaczy badania w toku...

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Odp.:...STREJK...BIERNY... i inne bzdety ...Xxxxxxx.... 3 Miesięcy, 3 Tygodni temu Oklaski: -103  
Ech ...starałem zająć się poważnymi tymmatami cioby być Światiowym Forumanem a tu takie Kwiotki ...
Ze naszygo ..pydwórka ...
---
Dostałem przed chwilą ... P.W. ... / rzadko się to Mnięłem zdyża .. to i ucieszony jako dziecię , zaglądam we ty pyndy , do onyj krzynki i myślami juże jezdem we ...Hard Rok Kafe fra Oslo ...!!! . bo i co inszego , możebne zawitać we Me prywytne prygi ...
---
A Tu CO...!!!...
....................... Ano ,Wielkie GÓWNO...!!!

---
Jako dowód przytoczę treść tego skrzynkowego ... Badziewnego ŚMIECIA.../ wręcz pijackiego bełkotu ...
Ja i owszem PIJĘ alkohol dzisiaj , ze smutku iż trzaeba wracać do Norge ... by tyrać na gorsze Jutro ...
Niemniej jezdem bardziej trzeźwy niże tynże , co pisałże tygo gnata ... :
---

Wiadomość od XXXXXX
29 Styczeń 2012, 21:57
Witam
Mam takie pytanie - znasz może jakoms agencje która rekrutuje polaków, bez znajomości języka? - ( budowlanka albo informatyka) - ale tak naprawde to branza bez znaczenia.

---
Dla prywatnej satysfakcji i Ogólnej Przyzwoitości ... wykasowałem... nick...!!! .i nic ponadto .
---
NOŻESZ.... KUŹWA ...!!! ... TO ,ZE NIE UMIESZ PISAĆ NA OTWARTYM ..FORUM.. TO I JESZCE MOGIEM POJĄĆ CO NI ZNACZY IŻE MUSZYM ...
---
JEDNAK DO ... DO JASNEJ KURWY ... !!!
W WIADOMOŚCIACH PRYWATNYCH ...PISZCIE JASNO I ZROZUMIALE ...
A NIE ... SZCZEKACIE , JAK KUNDLE NA UWIĘZI , PRZY BUDZIE ... !!! . Hau... jestem... hau , hau.... nie znam, nie umiem ... HAu...Hau... .

---
Gościu nie pisz do Mnie na...> PW< jezdeś zablokowany .. gdyże ze ujadającymi kundlami nie prowadzę żadnej konwersacji ...a co dopiero prywatnej ...
HAU...HAU... haudujudu ...

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Odp.:...STREJK...BIERNY... i inne bzdety ...Xxxxxxx.... 3 Miesięcy, 3 Tygodni temu Oklaski: -103  
Hej ... hej ...hej... !!! .
---
Witam ponownie na Norweskiej Ziemi ... !!! .
---
Podróż , jak podróż ... , Standard ... minęła niestety , bez spektakularnych zdarzeń .
---
Wszędzie miło z mniejszym lubo większym uśmiechem na twarzy ...
---
Po...
.......... drodze , w Oslo , spotkałem sporo Rodaków na lotnisku , którzy również już zaczynają zachowywać się normalnie ...
---
Nie rzuca Ich z kąta w kąt , do dzieci nie wrzeszczą..." polską łaciną"...
---
Ogólnie ... luz-bluz ...
---
Aż miło słuchać... tej Polskiej , spokojnej , "Uśmiechniętej Mowy"...
---
I OBY TAK BYŁO STALE ...
---
POZDRAWIAM Z MOJEJ WIOSKI ...

Loguj się Loguj się  
JLK21 (Użytkownik)
Maniak
Odp.:...STREJK...BIERNY... i inne bzdety ...Xxxxxxx.... 3 Miesięcy, 3 Tygodni temu Oklaski: 4  
a no velkommen tilbake

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Odp.:...STREJK...BIERNY... i inne bzdety ...Xxxxxxx.... 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: -103  
Znaleziono ciało zaginionej półrocznej Magdy

TSz, PG, ŻG / TVN24, PAP, Onet Wiadomości
Funkcjonariusze policji odnaleźli w Sosnowcu ciało poszukiwanej od ponad półtora tygodnia półrocznej Magdy. Miejsce ukrycia zwłok wskazała w piątek późnym wieczorem matka dziewczynki - poinformował rzecznik śląskiej policji, podinsp. Andrzej Gąska. Dodał, że - na zlecenie prokuratora - zostanie wykonana sekcja zwłok, która ma odpowiedzieć, co było przyczyną śmierci Magdy.
---
I tyle w tym temacie z Mojej strony .
Dla Mnie temat już jest zakończony

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Odp.:...STREJK...BIERNY... i inne bzdety ...Xxxxxxx.... 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: -103  
I znowu wypadek z udziałem Naszych Ziomków ... Gdzieś w Nord-Trndelag ... na lifcie / podnośnik osobowy/
Co to się dzieje

trąbią od rana w radio co pół godziny...
Czyż aż tak bardzo ta forsa zasłania Nam "móżdżki" ...!!!

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Odp.:...STREJK.../ POLITYKA KTÓRA MOŻE ZABIĆ /.... 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -103  
Płk Przybył opuścił szpital na własne żądanie
wczoraj, 23:33
JS / TVN24
Około godziny 21 płk Mikołaj Przybył, który 9 stycznia postrzelił się w czasie przerwy w konferencji prasowej, opuścił Wojskowy Szpital Kliniczny w Bydgoszczy - poinformowała telewizja TVN24. Pułkownik opuścił klinikę na własne żądanie.

Lekarze z Wojskowego Szpitala Klinicznego przeprowadzili obserwację psychiatryczną Przybyła, ale nie przygotowali jeszcze opinii na temat stanu zdrowia pułkownika.

Płk Przybył jest aktualnie w drodze do domu. Opuścił szpital nieoznakowanym samochodem. Pułkownikowi zależało na tym, by media nie dowiedziały się o opuszczeniu przez niego szpitala. Lekarze mają kilka dni, by przygotować opinię na temat zdrowia psychicznego pułkownika dla śledczych.
---
Taka menda , może wyjść kiedy chce ... inny na jego miejscu , siedział by u tych czubków , aż by tam zdechł ... od nadmiaru eksperymentów medycznych...

Loguj się Loguj się  
Idź do góry
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia

Foto dziennik