Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu (1 wejść) (1) Gość
Idź na dółUlubione: 0
TEMAT: Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu
Walander (Użytkownik)
Początkujący
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -3  
Witam! czy ktoś jest zorientowany czy mogę tutaj posiadać wiatrówkę legalną w Polsce (do 17g),nigdy nie zagłębiałem się w temat a fajno jest czasem rywalizować z kumplami,sport jak sport!

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
JLK21 (Użytkownik)
Maniak
Użytkownik jest online Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 4  
nie chce mi sie czytac i sprawdzac..... zobacz sobie sam

www.politi.no/nordre_buskerud/tjenester/vapen/Tema_491.xhtml

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Walander (Użytkownik)
Początkujący
Odp.:Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -3  
Właśnie mnie też bo słabo czytam Norge!stąd moje pytanie,ew.info po engelsku.

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Odp.:Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -103  
Walander napisał:
Właśnie mnie też bo słabo czytam Norge!stąd moje pytanie,ew.info po engelsku.
Bez przesady ... , pewne rzeczy trzeba potrafić poszukać samemu ...
Wszak jesteś CHŁOP z jajami i wiatrówką na ramieniu ...
---

A translator Google naprawdę jest cierpliwy ...
I jaka później satysfakcja , że coś się samemu zrobiło i zrozumiało ten pokrętny Norge slang .
---

Loguj się Loguj się  
Walander (Użytkownik)
Początkujący
Odp.:Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -3  
No gabii właśnie na taką informacię liczę...

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Odp.:Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -103  
Walander napisał:
No gabii właśnie na taką informacię liczę...
Najbezpieczniej , to jednak liczyć na Swoje Własne Możliwości ... i umiejętności , inaczej można się nieraz przeliczyć i w kabzie będzie pusto ...

Loguj się Loguj się  
Walander (Użytkownik)
Początkujący
A coś w temacie to masz do powiedźenia!!!!

Loguj się Loguj się  
Walander (Użytkownik)
Początkujący
sory ź

Loguj się Loguj się  

Reklama (Gość)

Odp.:Czy mogę kupić wiatrówkę w Polsce i posiadać ją tu 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu  

Loguj się Loguj się  
Walander (Użytkownik)
Początkujący
Aleś ty Gabii głupi z tymi twoimi mądrościami!Na tym forum jestem nowy jednak w Norkach jestem od 2005 więc robię kupę na typów pod nk.gabii(riel).

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Sorry... śmory ... bamboły ...
---
A co jeszcze ...byś chciałeś ...wiedziałeć ...??? .
---
Wszak zapodano powyżej Linka do odpowiedniej profesjonalnej strony ... i co jeszcze trzeba tobie do szczęścia .
---
W Norge jako tako jak się jest pełnoletnim z odpowiednim bagażem życiowym ...
POSIADA się stały Meldunek , Oraz -F- Numer Personalny ...
To bez zbędnych ceregieli , można w sklepie sportowym , kupić odpowiednią broń , tak pneumatyczną jak i na normalne naboje i nie tylko ...
OCZYWIŚCIE ...pomijając ...granaty i kałasznikowy ...
---
Co niektórzy muszą mieć odpowiednie szkolenie , ale dla takiego jak ty to pikuś ...
---
To wszystko znajdziesz właśnie tam co podał ...JLK21...
Przy okazji podszkolisz się w norweskim ... powodzenia w absorbującej lekturze ...

Loguj się Loguj się  
Idź do góry
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia

Foto dziennik