Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Przedszkole w Norwegi komunalne czy prywatne ????? (1 wejść) (1) Gość
Idź na dółUlubione: 0
TEMAT: Przedszkole w Norwegi komunalne czy prywatne ?????
Agata2506 (Użytkownik)
Wiking
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Przedszkole w Norwegi komunalne czy prywatne ????? 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 0  
Witam serdecznie !
Zapisalam dziecko do przedszkola komunalnego i prywatnego. Jestesmy na liscie oczekujacych do przyjecia dziecka we wrzesniu. Czy macie moze informacje albo czy orientujecie sie jakie sa koszta prywatnego i komunalnego ? Chcielibysmy dac z mezem dziecko do prywatnego bo wydaje mi sie ze bardziej beda sie naszym dzieckiem zajmowac wiadomo mniejsze grupy bardziej skupiona uwaga. Ale czy rzeczywiscie tak jest nie mam pojecia to tylko moje przypuszczenia. A jak z waszymi pociechami jak czuja sie w przedszkolu jednym badz drugim no i co z kosztami. Za wszystkie odpowiedzi bardzo ale to bardzo dziekuje i pozdrawiam wszystkich serdecznie )))

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
karolina.voll (Użytkownik)
Nowicjusz
Odp.:Przedszkole w Norwegi komunalne czy prywatne ????? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 0  
cena za komunalne i prywatne jest taka sama , coś koło 2300, różnica jest w cenie za jedzenie, bo np. w jednym przedszkolu posiłek ciepły jest raz w tyg w innym codziennie.
Mój syn chodzi do prywatnego, i płace 2600.

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
artisandnes (Użytkownik)
Początkujący
Odp.:Przedszkole w Norwegi komunalne czy prywatne ????? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 1  
moja zona pracuje w prywatnym i w grupie jest prawie 20 dzieci

Loguj się Loguj się  

Reklama (Gość)

Odp.:Przedszkole w Norwegi komunalne czy prywatne ????? 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu  

Loguj się Loguj się  
Idź do góry
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia

Foto dziennik