Mozna tez znacznie szybciej.
Kulturmjølk granatowy (probowane na granatowym o wiekszej zawartosci tluszczu )
Wkladamy do garnka z woda tak aby woda przykrywala zamniety karrton na ok 7 min.
Wyciagnac z wody, otworzyc, poczekac az troche przestysgnie,
odcedzic na sitku z cerata i gotowe !
Smacznego
można kupić kwaśne mleko i z tego zrobić, moja żonka już robiła, nie trzeba się bawić w zwykłe mleko i kefir, z kwaśnego mleka w dodatku wychodzi ciut więcej i smaczniejsze
Po co tyle zabawy.Wystarczy podgrzac 2 lit. mleka do 37 st.C i wsypac 1 lyzeczke osteløpe, ktore mozna kupic w aptece i ser jest po kilku minutach gotowy
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.