Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy (1 wejść) (1) Gość
Idź na dółUlubione: 0
TEMAT: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy
everkam (Użytkownik)
Wiking
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 3 Tygodni temu Oklaski: 0  
Ile wynosi najniższa gwarantowana stawka dla tomrera bez fagbrevu ?

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
nowy jar (Użytkownik)
Wiking
Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 0  
Witam
jestem nowy na tym forum i mam pytanie odnośnie Adecco mianowicie planuję podjąć prace w Norwegi poprzez Adecco jako elektryk, zaproponowano mi stawkę 179 koron z uprawnieniami DSB. Proszę o jakieś konkrety na co muszę uważać w tej firmie, może ktoś z was już pracował w adecco,
proszę o konkretne przestrogi, przykłady.
Pozdrawiam

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Użytkownik jest online Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: -103  
nowy jar napisał:
Witam
jestem nowy na tym forum i mam pytanie odnośnie Adecco mianowicie planuję podjąć prace w Norwegi poprzez Adecco jako elektryk, zaproponowano mi stawkę 179 koron z uprawnieniami DSB. Proszę o jakieś konkrety na co muszę uważać w tej firmie, może ktoś z was już pracował w adecco,
proszę o konkretne przestrogi, przykłady.
Pozdrawiam

Adeko jest tylko pośrednikiem , między Tobą a firmą w której będziesz pracował , tak jak się tam na miejscu zaprezentujesz tak i będą ciebie traktować .
Będziesz się obijał to szybko odeślą ciebie na hotel , a adeko nie będzie miało zajęcia .
Jeśli się wykażesz , to firma będzie miała baczenie na twoje postępy i z czasem jak minie kontrakt mogą tobie zaproponować bezpośrednie zatrudnieni ...
Zawsze trzeba pilnować własnej dupy i nie włazić w tryby , jak maszyna w ruchu ...
Na jaki okres masz podpisaną umowę z adeko ...? . Stawka jest dobra na początek , tylko pamiętaj to jest brutto - od tego odchodzi jeszcze zaliczka na podatek .

Loguj się Loguj się  
JLK21 (Użytkownik)
Maniak
Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 4  
everkam napisał:
Ile wynosi najniższa gwarantowana stawka dla tomrera bez fagbrevu ?

bez papierow to bedzie pracownik niewykwalifikowany z/bez doswiadczniea... ze 140nok max...

Loguj się Loguj się  
Maxx1971 (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 0  
najniższa w Adecco jest 149 kor. jedynie elektryk dostaje na starcie więcej,za chaty pobieraja od 1800 do 2000 kor. za 2 tyg.oczywiscie potrącają od wypłaty.....

Loguj się Loguj się  
Maxx1971 (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 0  
przedewszystkim nie ufaj nikomu, bo w Adecco będą ładnie gadac a swoje robią, od samego poczatku musisz polegac na sobie, w polsce obiecują pomoc przy załatwianiu wszystkich spraw formalnych a tak naprawde to zostawiaja cie pod drzwiami Skatte i HA de bra, jak jesteś dobry w tym co robisz i masz trochę własnego zdania to dasz rade,języka też warto sie uczyć, jak chesz pracowc w innej firmie to musisz byc komunikatywny, Adecco jest dobre na start, chate daje, robote daje ,musisz kombinować ,kombinować i jeszcze raz kombinować....ja pracuję 8 miesięcy,....i przenosze się do innej firmy od 1.04,....mnie się udało czego i Tobie życzę, powodzenia

Loguj się Loguj się  

Reklama (Gość)

Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu  

Loguj się Loguj się  
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Użytkownik jest online Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: -103  
Maxx1971 napisał:
...mnie się udało czego i Tobie życzę, powodzenia
PROSZĘ bardzo ... zawsze mówiłem do tej pory , że jeżeli pilnuje się własne cztery litery ... to żaden pośrednik legalny nie jest zły ...
A jak ktoś leci w bambuko to i w Własnej Firmie , będzie miał manko ...
---
ZAWSZE u pośrednika trzeba pilnować DWÓCH rzeczy ...
-I- Dobrze pokazać się w firmie bezpośredniej / komunikacja z grupą i szefami ... oczywiście fachowość w pracy /
-II- U pośrednika pilnować socjalu , godzin i wypłaty ... nie dać się wmanewrować w niezdrowe układy .
---
KLAPKI NA OCZY i do końca kontraktu robić swoje , by przejść bezboleśnie do podstawowej firmy .

Loguj się Loguj się  
crazy chris (Użytkownik)
Stały Bywalec
Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 1  
lena003 napisał:
Sebastian napisał:
widać seksownością bidulka nie grzeszy
Hhahahahaha
dzięki tego mi dzisiaj potrzeba !!!!!!!!!!
hahahah
dobre
dzięki

o widzisz Sebuś ....jak niewiele trzeba żeby się człek ucieszył....

głowa do góry !!! ja żyję zasadą : jak to powiada mój przyjaciel :marnie się zarabia ,żyje się jak hrabia :hehehe a co mi tam

niezłe podejscie do życia ma ten twój przyjaciel

Loguj się Loguj się  
crazy chris (Użytkownik)
Stały Bywalec
Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 1  
[b]lena003 napisał

Andreeeeeee przecież pisze chłopak ,że żona na "podorendziu" jak ma potrzebę więc zrozum jego frustrację ...widać seksownością bidulka nie grzeszy [/quote]

no tak nie wszyscy myślą o sexie cały czas ,są tacy co myślą o wędkowaniu ....

Loguj się Loguj się  
Andre ved mark (Użytkownik)
Maniak
Odp.:Odp: Adecco wciąż oferuje stawki poniżej taryfy 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 107  
jako że crezy kris też pracuje dla adecco to oprócz wędkowania to niech też pilnuje swojej dupy ( na myśli nie mam sexu ) ... to tak żeby łajba nie poszła na dno z krisem

Loguj się Loguj się  
Idź do góry
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia

Foto dziennik