Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
młode mamy w norwegii (1 wejść) (1) Gość
Mamy w Norwegii
Idź na dółUlubione: 14
TEMAT: młode mamy w norwegii
marzenie (Użytkownik)
Wyjadacz
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 4  
Tuptusiowata ty tez zaliczasz spacerki z dzidziusiem tyle tylko ze masz go pod serduszkiem a nie w wózku

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
daris (Użytkownik)
Maniak
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 0  
Tych kilogramow to ile by nie bylo mozna to i tak zawsze bedzie za malo hihi
My zawsze bierzemy maksimum czyli lacznie 100 kg mamy a i tak chcialoby sie wiecej...

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2012/02/07 17:22 przez daris.
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
agusss (Użytkownik)
Wyjadacz
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 5  
lady dosia tak z rygge lecimy 25 marca a wy??

zaliczylismy 2godz spacerek i zmarzlismy heh

Loguj się Loguj się  
lady_dosia (Użytkownik)
Wyjadacz
ehhh.. a ja nie byłam na spacerku bo sił nie mam, Ida była na tarasie, ale nie było podskoków i wertepów wiec i specjalnie fajnie nie było )
Aguss - my tez z rygge, 4 kwietnia, przed samymi swietami dopiero ale mezon nie moze wczesniej wziac urlopu ale zostaje na prawie 3 tygodnie jejejejejeejjejeje
to Ty mi kochana musisz napisac potem jak bylo i czy marudzili cos w sprawie bagazu

a te niemieckie krople na kolke to SAB SIMPLEX, ponoc skuteczne sa tez. o tej masci to nie slyszalam :0 i tak sie zastanawiam - jak sie aplikuje MASC na kolke??????

Loguj się Loguj się  
NANA76 (Użytkownik)
Wyjadacz
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 81  
Tuptusiowata Ty tez mozesz isc z malenstwem na spacerek i dotlenic Was oboje i Ty tez masz gondole tylko ze na sobie
Fajnie,ze bylysmy z maluszkami na spacerku i wykorzystalysmy ta piekna pogode bo nie wiadomo jaka bedzie jutro i szczerze Wam mamuski zycze pieknej pogody na Wasze juterkowe spotkanko
A ta masc na kolke to sie pewnie wciera w brzuszek kolistymi ruchami jak podczas masazu-tak domniemam.

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2012/02/07 18:07 przez AGA76.
agusss (Użytkownik)
Wyjadacz
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 5  
lady dosia pewnie ze ci dam znac ale ja chyba wezme spacerowke jednak i Milusie dam tak na pol lezaco mam nadzieje ze bedzie juz cieplo ale wyslij mi lepiej wiadomosc z numerem tel bo ja moge nie miec w pol dostepu do internetu

Loguj się Loguj się  
lady_dosia (Użytkownik)
Wyjadacz
aguss, pewnie ze Ci podam numer ja tez o tym myslalam, tyle, ze nie wiem czy nie za wczesnie jednak?? bo jednak maluszek nie siedzi i taki malo stabilny bedzie.. Ida bedzie m iala 4 mies jak bedziemy leciec, Milusia chyba podobnie, nie?

Loguj się Loguj się  
daris (Użytkownik)
Maniak
Ja wlasnie pierwsze co sobie pomyslalam to czy to nie za wczesnie... i takie jest moje zdanie. Dziecko jeszcze nawet nie siedzi 5 miesiecy to zdecydowanie za malo.

Loguj się Loguj się  
Tuptusiowata (Użytkownik)
Stały Bywalec
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 1  
Tak, w WizzAirze ma się 6 dodatkowych po 32 kg każdy. A w Norwegianie tylko 2 na osobę i po 20 kg? Malutko. Bardzo a akurat w maju z mężem będziemy lecieć do Polski z maluszkiem więc myślałam, że trochę nawiozę rzeczy jak zawsze a tu klops

Daris napisz mi proszę czy jak kupiłaś dekoder w N to czy aktywowałaś go w Polsce zanim tutaj przywiozłaś czy nie musiałaś? Bo słyszałam dzisiaj, że kumpel z Cyfry nie aktywował w Polsce i teraz tutaj nie chce mu działać a w Polsce będzie za 3 miesiące dopiero.

Loguj się Loguj się  
daris (Użytkownik)
Maniak
Nic nie aktywowalam tuptusiowata Po prostu poszlam,kupilam,przywiozlam i mam hihi
Moze wlasnie dlatego ze "enka" to dobry wybor hihi

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2012/02/07 19:08 przez daris.
Idź do góry
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia

Foto dziennik