Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
młode mamy w norwegii (1 wejść) (1) Gość
Mamy w Norwegii
Idź na dółUlubione: 14
TEMAT: młode mamy w norwegii
halas (Użytkownik)
Wyjadacz
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 0  
AK GRATULACJE JA TO WOGÓLE STARAM SIE NIE MYŚLEĆ JUZ O TEJ CAŁEJ SPRAWIE Z MADZIĄ BO TYLKO RYCZE NA SAMĄ MYŚL GROSZKI SIE KULAJĄ W GŁOWIE SIE NIE MIEŚCI MATKA JAK DLA MNIE SKONCZONA PRZEGRANA I NIE MA TO TAMTO!!!OB Y JUZ NIGDY NIE BYŁO DANE MIEC JEJ DZIECKA

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
halas (Użytkownik)
Wyjadacz
WERA CÓRECZKA ŚLICZNA

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
agusss (Użytkownik)
Wyjadacz
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 5  
wera przepiekna a misia ma super tez mi sie podobal ale kochana pochwal sie reszta zakupow

aj Madziusia biedna

Loguj się Loguj się  
NANA76 (Użytkownik)
Wyjadacz
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 81  
Hejka mamuski
Moj Gabik wlasnie zasnal wiec postanowilam tu zajrzec i co sie okazalo-ze jestem tu dzis pierwszaNa dworze zimno,szaro-bialo i az czlowiek ziewa
Dzis pierwszy raz dodalam Gabikowi do herbatki koperkoweej lyzeczke cukru bo w helse pani doktor mi powiedziala,ze przy kolkach to pomagaPozyjemy,zobaczymy...Faktem jest jednak,ze jak Gabis to sprobowal to ciagnal smoka jak odkurzacz

Loguj się Loguj się  
agusss (Użytkownik)
Wyjadacz
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 5  
dzien doberek pogoda okropna wieje sypie i åpewnie zimno
nana to jak pomoze to daj znac

Loguj się Loguj się  
halas (Użytkownik)
Wyjadacz
DZIEN DOBRYALE TU DZISIAJ CISZA NIC SIĘ NIE CHCE TYLKO POD KOCYK CIEPŁA HERBATKA I JAKIŚ FAJNY FILM

Loguj się Loguj się  
NANA76 (Użytkownik)
Wyjadacz
Aguss napewno dam znac jak zadziala Narazie Gabik spi po wypiciu herbatki i pryka sobie czasem wiec...Oby tylko nie zapeszyc Nie licze na expresowy cud ale chociaz na zlagodzenie objawow To jego normalna pora na spanko i od 12.00 sypia az do 15.00-17.00 w miedzyczasie z raz budzac sie na cyca i znow zasypiajac Jak sie wybudzi ze snu i popoludniu nie bedzie sie prezyl i wymagal odgazowanka to zatancze chyba taniec indianski taki co tancza przy plonacym ogniu
Ja z nudow narazie szperam sobie w neciku i kontem oka zerkam na serial MAGIA KLAMSTWA na Canal+...Czekam na film katastroficzny WULKAN W NOWYM JORKU o 15.30 na TELE5...Na tym samym kanale o 20.05 tez bedzie film katastroficzny INFERNOUwielbiam taki gatunek filmow oraz thillery i horrory szczegolnie o wampirachLubie tez filmy medyczne typu OSTRY DYZUR,CHIRURDZY a takze dobre komedie np.z Adamem Sandlerem,Jimmem Careyem itp...
A Wy kobietki jaki gatunek filmu preferujecie?

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2012/02/05 13:57 przez AGA76.
marzenie (Użytkownik)
Wyjadacz
Odp.:młode mamy w norwegii 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 4  
hej kobietki ja dzis robiłam odlewy rączki i nózki Olusia nóżka wyszła ale przy rączce był niespokojny i sie nie udało ale widziałam tutaj w sklepie tez odlewy i bede próbowac do skutku a to stópka mojego bobaska jeszcze musze ja pomalowac na złoty kolor

Loguj się Loguj się  
lady_dosia (Użytkownik)
Wyjadacz
Marzenie, fajnete odlwey, nie? Myśmy robili dla dziadków w prezencie - dostali odlew rączki i nózki w zestawie ze zdjęciem. I jeszcze musimy zrobić dla siebie, ale tym zajmuje się mójmąż , bo ja niesttey zdolności manualnych nie mam, wrecz okreslilbym siebie beztalenciem

U nas cala noc i caly dzien sypie snieg i o wyjsciu z domu na spacerek nie ma mowy no chyba ze skuterem śnieżnym

Loguj się Loguj się  
NANA76 (Użytkownik)
Wyjadacz
Marzenko no poprostu rewela ta stopka Olika
Ja tez mam odlew nozki Gabika ale tylko sam odcisk podeszwy.Jak wywolam to dodam tu

Loguj się Loguj się  
Idź do góry
Ogłoszenia promowane
Fotograf
Ciesle szalunkowi / konstrukcyjni
Przewozy Oslo-Rygge Oslo-Torp
POLSKI STOMATOLOG W OKOLICY OSLO
OSLO AUTO MIRZA POL-NOR AUTOKOMIS ZAPRASZAMY
Przewóz osób i paczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZEWÓZ OSÓB I PACZEK NORWEGIA-POLSKA-NORWEGIA
TLUMACZENIA POLSKO-NORWESKIE
WELDERS/PLATE FITTERS/PIPE FITTERS/CARPENTERS
"POLBUS" Przewóz Osób OSLO-TORP-OSLO-RYGGE-OSLO
Najnowsze ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie Więcej ofert
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia