Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Poznam mamy z okolicy Myrvoll ,Oppegård, Kolbotn (1 wejść) (1) Gość
Mamy w Norwegii
Idź na dółUlubione: 1
TEMAT: Poznam mamy z okolicy Myrvoll ,Oppegård, Kolbotn
oliwkajg85 (Użytkownik)
Wiking
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Poznam mamy z okolicy Myrvoll ,Oppegård, Kolbotn 4 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 0  
Witam

Jestem od niedawna w Norwegii a od 1 lutego będę mieszkać w Myrvoll. Chętnie poznam mamy z tych okolic a mój syn (obecnie 22 miesięczny) pozna nowych kolegów i koleżanki
Pozdrawiam serdecznie
Patrycja

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
annahamiga (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Poznam mamy z okolicy Myrvoll ,Oppegård, Kolbotn 3 Miesięcy, 3 Tygodni temu Oklaski: 0  
cześć ja mieszkam w greverud i z miłą chęcią spotkam się na kawkę!!napisałam ci na priva!!pozdrawiam!!

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
oliwkajg85 (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Poznam mamy z okolicy Myrvoll ,Oppegård, Kolbotn 3 Miesięcy, 3 Tygodni temu Oklaski: 0  
juz odpisałam
Pozdrawiam

Loguj się Loguj się  
Mirka36 (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Poznam mamy z okolicy Myrvoll ,Oppegård, Kolbotn 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 0  
Czesc

A z Vevelstad moze tez ???

Loguj się Loguj się  
oliwkajg85 (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Poznam mamy z okolicy Myrvoll ,Oppegård, Kolbotn 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 0  
Czy to okolice Ski ? Nie wiem czy dobrze znalazłam na mapie ?
Jasne,że też ... ja nie jestem co prawda zmotoryzowana ale zawsze coś można wymyślić
Pozdrawiam

Loguj się Loguj się  
Mirka36 (Użytkownik)
Wiking
Odp.:Poznam mamy z okolicy Myrvoll ,Oppegård, Kolbotn 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu Oklaski: 0  
Vevelstad to fajne miejsce pomiedzy Ski a Myrvoll )) Dojechac moge bez problemu . Fajnie bedzie poznac sympatyczne kolezanki . Zmowimy sie na babskie plotki .

Loguj się Loguj się  
Idź do góry
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia

Foto dziennik