Forum Norwegia
Witamy, Gość
ProszęLogin albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
auto z polski (1 wejść) (1) Gość
Idź na dółUlubione: 0
TEMAT: auto z polski
marianek73 (Użytkownik)
Maniak
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:auto z polski 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: -17  
kryss napisał:
maniek -a tak z ciekawosci;to masz staly numer personalny,i czy cie kiedys sprawdzali

numer mam tymczasowy i sprawdzali mnie raz w Krs, tzn. celnik zapytał ile lat juz tu jestem, to odp ze 4 (wtedy) na co on, ze nie moge jezdzic na pl numerach!
na co ja, ze mam status "pendler" i ze posiadam wszystkie dokumenty z tym związane.
Wyjąłem je, ale na sam widok ilosci biletów pan odpuscił i luknął tylko na reszte dokumentów : ))
TO tyle > czyli raz na blisko lat : ))

cos nie tak krzysiu ?

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
marianek73 (Użytkownik)
Maniak
JLK21 napisał:
kryss napisał:
maniek -a tak z ciekawosci;to masz staly numer personalny,i czy cie kiedys sprawdzali

moze miec cala rodzine w PL i jak ma staly kontrakt w NO to dostanie staly numer

i tu sie ziomek mylisz......
jestem tu juz 6-ty rok i ciagle mam nr tymczasowy : )
Jedyny minus, to ze musze biegac osobiscie juz od dwóch lat do US zeby odebrac new podatek!
POza tym nie moge wziąć kredytu np, i nie mam karty bankowej, ala mam obsługe internetową : )
Tzn mógłbym wziąc kredyt, ale nie w swoim banku, a gdzie indziej np: na samochód,etc..ca 200tys!

aaaaaaaaaaaaaa umowe mam na stałe, zawsze i kazdej firmie mam stały kontakt, tzn na czas nieokreslony : )

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2012/02/08 19:46 przez marianek.
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
JLK21 (Użytkownik)
Maniak
Użytkownik jest online Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:auto z polski 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu Oklaski: 4  
marianek73 napisał:
JLK21 napisał:
kryss napisał:

moze miec cala rodzine w PL i jak ma staly kontrakt w NO to dostanie staly numer

i tu sie ziomek mylisz......
jestem tu juz 6-ty rok i ciagle mam nr tymczasowy : )
Jedyny minus, to ze musze biegac osobiscie juz od dwóch lat do US zeby odebrac new podatek!
POza tym nie moge wziąć kredytu np, i nie mam karty bankowej, ala mam obsługe internetową : )
Tzn mógłbym wziąc kredyt, ale nie w swoim banku, a gdzie indziej np: na samochód,etc..ca 200tys!

aaaaaaaaaaaaaa umowe mam na stałe, zawsze i kazdej firmie mam stały kontakt, tzn na czas nieokreslony : )

dzizasss... wszytsko dokladnie tak... sam napisales ze jestes pendler czyli osoba nie przebywajaca tu na stale!!!!! ziomus hehe

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2012/02/08 21:22 przez Yatsek.

Reklama (Gość)

Odp.:auto z polski 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu  

Loguj się Loguj się  

Ostatnio edytowany: 2012/02/08 21:22 przez Yatsek.
marianek73 (Użytkownik)
Maniak
tak tak > ziomuś : )
wolisz "polaczek" ?
janek jeszcze pisze "polack".....ale on ma pierdolca

ps: pendler- ja ja ja !

umowa na stałe nie ma tu nic to rzeczy : )

Loguj się Loguj się  
Idź do góry
Wypełnij formularz online i rozlicz się przez internet

Wspólna podróż -znajdź trasę!

Miasto wyjazdu:
Miasto docelowe:
Data wyjazdu:
Pokaż wszystkie połączenia

Foto dziennik