|
|
|
Odp.:Handmade, rękodzieło 3 Miesięcy, 3 Tygodni temu
|
Oklaski: 1
|
Ooo masz rację, byłaby cudna  Szkoda tylko, ze i torba i maszyna do szycia zostały w Polsce..
Co do kiermaszu - gdyby ktoś była zainteresowany - faktycznie jest !  Jest trochę mało wystawców, ale to pewnie dlatego, że zima. Pewnie na wiosnę sama spróbuję coś tam wystawiać. Ale warto zobaczyć, bardzo artystyczna okolica 
|
|
| |
Loguj się
|
| |
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
Oklaski: 4
|
|
|
|
| |
Loguj się
|
| |
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
Reklama (Gość)

|
|
|
|
|
|
|
| |
Loguj się
|
| |
|
|
|
|
Oklaski: 0
|
Witam  Bardzo ładne cudeńka  Ja też się zajmowałam robieniem biżuterii w Polce,pracowałam w firmie,która robi biżuterię  Myślałam,żeby zająć się tym tu,ale czy byłby ktoś zainteresowany?? Pozdrawiam!
|
|
| |
Loguj się
|
| |
|
|
|
|
Oklaski: 11
|
ta szaro błekitna bransoleta - WYPAS.
Ja sie bawiłam trochę decoupge'em, szydełkiem i masą solną  Chwilowo robótki zawieszone, bo przy małej to ciężko  Poczekam aż pojdze do przedszkola 
ps: torba marynarska też świetna!!
|
|
| |
Loguj się
|
| |
|
|
|
Odp.:Handmade, rękodzieło 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu
|
Oklaski: 11
|
|
|
|
| |
Loguj się
|
| |
|
|
|
Odp.:Handmade, rękodzieło 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu
|
|
Hej, co do sklepów w Bergen z rzeczami do robótek ręcznych (min. decoupage) to jest ich sporo w centrach handlowych, ja znalazłam ciekawy na Lagunie, Loddefjordzie i na Sotra w Santor Senter. Naprawdę można tam znaleźć dużo przedmiotów do ozdabiania, a także poszerzyć swoje zainteresowania...  Musisz zacząć się rozglądać 
|
|
| |
Loguj się
|
| |
|
|
|
Odp.:Handmade, rękodzieło 3 Miesięcy temu
|
Oklaski: 2
|
|
|
|
| |
Loguj się
|
| |
|
|
|
Odp.:Handmade, rękodzieło 2 Miesięcy, 4 Tygodni temu
|
|
czesc Kasiu 
robisz piekne rzeczy !
Ja zajmuje sie ceramika juz od paru lat i rowniez robie bizuterie ale z ceramiki i kokosa. Kiedy wybierasz sie na kiermasz do bla? moze wybralybysmy sie razem? orientujesz sie czy sie placi i ile za miejsce?
pozdrawiam
Emilia
|
|
| |
Loguj się
|
| |
|
|
|
Odp.:Handmade, rękodzieło 2 Miesięcy, 4 Tygodni temu
|
Oklaski: 1
|
Chyba widziałam Twoją stronę i miałam się sama odezwać, ale w końcu wypadło mi z głowy... Rozeszło mi się większość z biżuterii jaką miałam, a tutaj nie mam za bardzo półfabrykatów, więc muszę czekać na paczkę z Polski. Chyba, ze sama na chwilkę tam pojadę. Nic jeszcze nie wiem o warunkach wystawiania w Bla, ale razem pewnie szybciej byśmy się zorganizowały 
|
|
| |
Loguj się
|
| |
|